Waarom zou je video laten maken bij Heer en Media en niet bij een andere videoproducent? Videoproductie gaat niet alleen om mooie beelden schieten, maar ook om het verhaal. Jij wilt menselijk contact. Samen sparren over de inhoud. Daarnaast houd jij van lekker directe communicatie en snel een professioneel resultaat. Niet hoeven schakelen met 99 afdelingen en een dikke high-end video zonder de hoofdprijs te betalen.

COMMUNICATIE

Bijna driekwart van het web-en social mediaverkeer gaat via videocontent. Wij willen allemaal menselijk contact. Interactie en communicatie zijn van groot belang voor elk bedrijf. Video is daarin leidend. Een video laat in korte tijd zien wie jij bent, wat je doet en wat je te bieden hebt. Video zorgt er ook voor dat jouw vindbaarheid binnen zoekmachines en op social media kanalen aanzienlijk stijgt.

1-OP-1-CONTACT

Ik ben een freelance videographer. Dat betekent dat ik geen personeel in dienst heb. Ik ben dus ook geen groot mediabedrijf. Maar dat zie ik juist als een groot voordeel. De communicatie loopt namelijk altijd direct via mij. Ik zit niet vast aan wetten en regels van een grote baas, maar kan flexibel werken. Dit biedt mogelijkheden voor mij en mijn klanten. Ik draag er altijd zorg voor dat mijn klanten niks te kort komen en nét dat beetje extra krijgen. Of het nou gaat om de voorbereidingen, opnames of afrondingsfase. Alle contact loopt via mij en ik ben overal bij betrokken. Korte lijnen, snelle levering en high-end resultaat. Mijn basis ligt in Rotterdam, maar ik werk door heel Nederland.

PASSIE & AANDACHT

Waarom zou je video laten maken bij Heer en Media? Al ruim tien jaar werk ik als videographer. Daarvoor was ik als kind al gefascineerd door het medium film en video. Vanuit hobby is het mijn werk geworden, dus je begrijpt… Ik geef altijd 200%.
Samen met jouw expertise en af en toe de inzet van externe ZZP-ers, maken wij de beste video die je krijgen kunt.

HELDERE WERKWIJZE

Ik werk met professionele apparatuur en software.
Daarnaast heb ik een brede kennis in video maken, nabewerking en audiomixage. Ik ben opgeleid in vormgeving en storytelling.
De ideale mix om jouw met de inzet van slechts één persoon, een high-end video te leveren. Mensen zullen zeggen:’ Heeft één iemand dit allemaal gedaan?’

VRIJBLIJVEND CONTACT

Heb je interesse om samen met mij, jouw video te maken?
Neem dan contact op via Whatsapp of mail naar info@heerenmedia.nl


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Comments are closed.