MET ROTTERDAMSE HELDEN

Ik maak graag videoproductie in Rotterdam omdat ik er woon. Mijn familie heeft Rotterdamse roots en mijn zoon is er geboren. Kortom, ik hou van deze stad en van zijn mensen. Zo heb je in Rotterdam de stichting ‘ Rotterdamse Helden’. Rotterdamse Helden is een initiatief van Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV), speciaal voor jongeren van 16 t/m 25 jaar. Dit project is door het kabinet geselecteerd als proeftuin voor de maatschappelijke diensttijd voor jongeren. Met de maatschappelijke diensttijd krijg je als jongere de kans om iets te doen voor een ander en daar zelf ook veel van te leren.

Met Rotterdamse Helden willen ze 750 jongeren enthousiast maken om vrijwilligerswerk bij UVV te gaan doen. Ze gaan samen met jou kijken naar je interesses en beschikbare tijd, zodat er een vrijwilligersfunctie voor je kan worden gevonden die bij jou past. Ook kijken ze samen met jou hoe jij het meest uit je vrijwilligerswerk kunt halen.

Ik mocht voor deze prachtige stichting twee promotionele video’s maken. Dat is dankbare videoproductie in Rotterdam dus. Maar Dat doet Heer en Media dan natuurlijk wel op zijn eigen creatieve manier. Dus geen standaard promo video maar een video met een boodschap, humor en in ene leuk jasje gegoten. Want standaard, dertien-in-een-dozijn video. Daar houden wij bij Heer en Media niet van. 🙂 Maar videoproductie in Rotterdam, daar kun je ons voor wakker maken.

Wil je meer videoproductie zien? Kijk dan op onze VIMEO.

Wil jij als Rotterdams bedrijf ook een toffe en creatieve videoproductie? Neem contact op via Whatsapp rechtsonder. Of mail naar: info@heerenmedia.nl


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]