PROMOTIONELE VIDEO

Als je iets maakt wil je natuurlijk ook dat het gezien wordt. Ik maak video voor app, bedrijfsfilms, online gebruik wat jij maar wilt. Dat is ook het mooie aan video het is zo breed inzetbaar. Tegenwoordig is het daarbij ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. 

Wat ik zelf erg leuk vindt aan het medium is dat je op allerlei verschillende plekken komt en de meest uiteenlopende mensen ontmoet.
Wat ook erg goed helpt om om verschillende plekken te komen is de Rotterdam Routes app. Ik ben al geruime tijd betrokken bij dit project.
Zowel voor video als audio productie.

Het is een app waarmee je de stad kunt verkennen doormiddel van audiotours. Dezelfde die je wellicht kent van musea, alleen nu in de stad. 
De routes zijn gethematiseerd, dus je kunt zelf bepalen wat je graag van de stad wilt zien. Een prachtig initiatief waar ik al vele jaren trots aan meewerk.

Niet alleen ik heb meegewerkt aan dit prachtige initiatief.
Bekende Rotterdammers als o.a. : Joke Bruis, Fred van Leer, Hugo Borst en Joris Lutz hebben hun stemmen aan deze app verleend.

Buiten video voor app kan ik je ook helpen bij het vinden van een professionele spreker of presentator.

DAT WIL JIJ TOCH OOK?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partij voor jou video of audio productie, app mij dan direct via de Whatsapp knop rechts onderin of mail naar info@heerenmedia.nl


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]