EDUCATIEVE PRESENTATIE

Als je een professionele presentator zoekt in omgeving Rotterdam (of de rest van Nederland) hoef je nu niet meer verder te zoeken. Ik presenteer al sinds 2008 voor camera en live events. Ik zie mijzelf als inhoudelijk presentator. Met andere woorden: het moet ergens over gaan.
Vooral educatieve producties liggen mij goed. Dus wanneer je processen in beeld wilt uitleggen, je kijkers wilt meenemen op een zoektocht naar het antwoord op een vraag of mensen iets wilt leren ben ik je man. Vloggen is tegenwoordig een populaire vorm van video waar vele mensen denken dat ze dan ook meteen kunnen presenteren. Sommige hebben het, andere niet. Dat is het stuk natuurlijke charme waar een presentator uiteindelijk ook baat bij heeft. Hieronder zie je een voorbeeld van educatieve video waarbij men mij had gevraagd de presentator te zijn.

OOK TE BOEKEN ALS DAGVOORZITTER OF GASTHEER

Ik schreef al dat ik ook op live events presenteer. Dit is een andere discipline dan voor camera presenteren. Simpelweg omdat je bij live evenementen te maken hebt met publiek. Mensen die direct reageren op hetgeen jij doet of zegt. Wat wel overeenkomt met presentatie voor camera is dat je mensen moet kunnen aanspreken. Het moet prettig zijn om naar je te kijken en luisteren. Je moet aandacht vast kunnen houden. Ik vertel graag verhalen en leg verbindingen. Een presentator geeft je dan ook een waardevol menselijk element in jouw informatie verstrekking.

PROFESSIONELE PRESENTATOR

Meer informatie over mij als professionele presentator vindt je op deze site.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]