DAT ZAL ZE LEREN

Je kunt promotionele video’s maken om iets te verkopen. Deze zijn vaak erg leuk om te maken. Maar een e-learning video maken geeft op zichzelf veel voldoening doordat je mensen direct helpt. Je helpt ze om kennis te vergaren. Iets wat ik zelf ook erg graag doe. Doormiddel van video kun je grote hoeveelheden tekstuele informatie heel mooi omgieten tot een visueel product. Uit onderzoek is gebleken dat mensen veel sneller in staat zijn om iets te leren of onthouden als ze het hebben gezien. In plaats dat ze er over lezen. 

Alleen daarom is het al erg de moeite waard om een e-learning video te maken. Want hiermee bewijs je jezelf en je scholieren, cursisten of klanten een grote dienst. Wat ook een belangrijk onderdeel is bij een goede e-learning video is een professionele spreker. Iemand die de materie goed en duidelijk weet uit te leggen en er bovendien voor zorgt dat mensen als nature naar hem of haar willen blijven luisteren. Soms voor video’s lang.

Heer en Media kan niet alleen de videoproductie verzorgen maar helpt ook graag bij het vinden van de geschikte persoon. Of het nu gaat om Alexander Heeren of een extern persoon.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]