BEDENK HET MAAR EENS

Ik kan video edits maken. Wat zeg ik, creatieve video edit. Het monteren van video is vaak een proces wat gevoelig is voor mode. Ik zie niet heel vaak écht creatieve montages voorbij komen. Je ziet op televisie of internet toch bepaalde stromingen ontstaan van een manier van editen die op dat moment ‘in’ zijn. Maar Heer en Media zou Heer en Media niet zijn als ik liever edits maak die zijn zoals ze moeten zijn. Niet omdat iets mode is en ‘iedereen het ook zo doet’.

Zo heb ik voor het lokale televisieprogramma ‘ De Grote Job En Perry Show’ de video edits verzorgd. Job en Perry zijn twee wandelende tekenfilmfiguren in hun doen en laten. Iets waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt tijdens de video edits. Met gebruik van cartoon geluiden en motion graphics  konden wij als makers de uitspraken en capriolen van het duo lekker uitvergroten. 

Het heeft dan ook goed uitgepakt. Mede dankzij de creatieve video edit en hun aansprekende persoonlijkheden hebben de heren een contract kunnen tekenen bij 24 Kitchen. Daar presenteren zij nu een dagelijks programma.

Zoals Job het zou verwoorden: ‘Niet normaal zo lekker’.

AFLEVERINGEN ZIEN?

Als je nieuwsgierig bent naar de afleveringen zoals ze zijn uitgezonden kijk dan op het YouTube kanaal van OPEN Rotterdam.


[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]